Sidste nyt 2006

På denne side vil alle nyheder fra Kennel Black Amandas fremkomme 

2004     2005

05. Februar 2006

Idag har der været flere BA-hunde i ilden både i Jylland og på Sjælland ,hvor der var skue.Se de flotte Resultater .Jeg havde desværre ikke mulighed for at komme nogen af stederne ,og er rigtig glade for at i sender resultaterne til mig. 

Tak til Ib og Marie med Dax,Lisbeth og Poul med Fiji og Birgit med Luna for at i ville vise jeres BA-hunde.

29. Januar 2006

Idag var mor og jeg så på udstilling i Tyskland.Jeg havde taget Nora med i hvalpeklassen ,som bestod af 5 ,som hun heldigvis vandt.Det må siges at være en god debut.Desværre har de i DRC ikke konkurrencen bedste hvalp i racen,så vi måtte nøjes med at slå de andre tævehvalpe.Mega vandt sin klasse med certifikat ,og har dermed startet jagten på voksen certerne i Tyskland.Peanut var stillet i åbenklasse ,som er den klasse med flest hunde i .Idag var der 11 i klassen ,og Peanut måtte pga af mindre pels nøjes med en 3'e plads.Det hele sluttede med, at jeg viste søster Helles CH Starworkers Daily News til BIS. Dagens bedste hund på hele udstillingen,så vi kunne stille og roligt begynde at flyve hjem i bilen.Simpelthen en suveræn tur!!! 

20. Januar 2006

Idag fylder Alma 6 år.Hun nyder i skrivende stund dagen med sine Hvalpe .

 

1. Januar 2006

Vi fik en flyvende start på året .Alma bestemte sig nemlig til at føde idag.Hun klarede fødslen super godt og det endte med at 13 hvalpe så dagens lys.Du kan se hvalpene under Cosmo og Alma's  hvalpe .Er du interesseret i en hvalp fra denne kombination kan du ringe på tlf. 55 45 45 39 og aftale et kig eller også sende mig en mail på blackamandas@mail.dk

Her imellem jul og nytår har en af kennelens hunde skiftet hjem.Linux(BA Take It away) bor nu hos Kennel Cloud Dancer's i Holland ,hvor han vil stå til rådighed for egnede tæver.