Sidste Nyt 2005

På denne side vil alle nyheder fra Kennel Black Amandas fremkomme 

27. maj 2005

Flere opdateringer følger snarest........

27. marts 2005

Idag var vi på DKK NAT udstilling i Næstved.Det var en dejlig dag i venners lag,og resultaterne kunne vist ikke være bedre.BIR BIS 3 hvalp blev det til med Mega ,og 3v m/ck i brugskl. for Yatzy.

25. marts 2005

Har idag fået den glædelige nyhed at BA Take It Away i Tyskland, har fået resultat på hofter A1 og albuer 0.Jeg ønsker Annika og Linus held og lykke fremover!!!

22. marts 2005

Ja lykken varede ikke ved.En del af Sandie's hvalpe klarede ikke det første døgn,trods anstrengelserne fra mig.De gav simpelthen op ,og ville ikke drikke mælk hos Sandie.Så nu har Sandie 5 hanner og 2 tæver tilbage ,som dog trives fint.Se mere under Hvalpe.

21. marts 2005

Så fik Sandie sine hvalpe ,en ordentlig flok på 9 drenge og 4 piger.Billeder findes på Hvalpe .Mor og hvalpe har det strålende.

Er du interesseret i en af dem så kontakt mig for en uforpligtende snak på tlf. 55 45 45 39 eller send mig en mail på blackamandas@mail.dk

19. marts 2005

Idag havde Mega sin debut i Sverige,nemlig i Malmø.Han blev nr.2 m/hp i hvalpeklasse.Ella blev 5v i åbkl.,ganske godt klaret ,da hun fælder ret kraftigt.

Sandie spiser stadig ,så det bli'r ikke i nat,hun føder.Men hun puster og stønner,og kan sikkert ikke vente med at blive af med den store mave,hun slæber rundt på. 

16. marts 2005

Så fik Lotus sine hvalpe ,en ordentlig flok på 8 drenge og 3 piger.Billeder findes på Hvalpe .Mor og hvalpe har det strålende.

Er du interesseret i en af dem så kontakt mig for en uforpligtende snak på tlf. 55 45 45 39 eller send mig en mail på blackamandas@mail.dk

12. marts 2005

Idag løb det første træningstræf for flattere ,så af staben.Der deltog 3 hunde fra kennelen .Håber i havde en forrygende og lærerig dag.Selv var jeg desværre til møde,og var derfor forhindret i deltage i træffet.De deltagende hunde var

Samtidig var Yatzy på tur med mine forældre til Tyskland.Han blev desværre kun nr.2 af 3 i klassen med en exellent,men så er der jo en god grund til at tage til Tyskland igen.

6. marts 2005

Herlufmagle idag var en blandet fornøjelse.Jeg vil gerne sige tak til Karin,Dorte og Kim ,samt Pia,for at kom og viste jeres hunde.Tillykke til Karin med din BIM hvalp ,og til Dorte og Kim ,som opnåede at blive BIM med Kashmir.Pia ,bedre held næste gang!!

5. marts 2005

Idag var 2 hunde fra kennelen til DRK's brugsprøve,nemlig min egen Peanut og Helle og Woody.Begge bestod med glans ,og vi ønsker naturligvis tillykke med det flotte resultat. 

2. marts 2005

Idag bliver Sandie 7 år.         

16. februar 2005

Har idag fået taget blodprøve på Sandie ,og den viste at hun også VAR drægtig.Så begge damer venter sig og føder planmæssigt midt i marts .Yderligere informationer kan ses under Hvalpe .

9. februar 2005

Har idag fået taget blodprøve på Lotus,og den viste at hun VAR drægtig.Yderligere informationer kan ses under Hvalpe .

6. februar 2005

Idag har flere kennelens hunde været på udstilling/skue her i Danmark og i Sverige.Se yderligere under Resultater .Tillykke alle sammen med de fine resultater.

30. januar 2005

3 af kennelens hunde på skue i region midtsjælland,nemlig min egen Mega,vist af søster Helle,Mega's kuldsøster Fidji og Lisbeth og tilsidst Woodie og Helle. Tak til jer for at i ville komme og vise jeres hunde.Yderligere resultater kan ses under Resultater .

20. januar 2005

Idag bliver Alma 5 år.         

16. januar 2005

Sandie blev idag parret med Beckham. Hvalpe ventes planmæssigt ca. d.20/3.Se yderligere på hvalpesiden.

Idag var en af kennelens hunde så på sit første skue i Bække,nemlig BA Vodka Straight,samt Ib og Marie.Ib og Dax har trænet hårdt til denne dag og det lykkedes dem at blive racens bedste baby ,og BIS4 tilsidst.

Stort tillykke til Ib,Marie og Dax!!

Selv var Disney og jeg på årets første C-prøve,ikke med meget held må jeg sige.Disney missede den første markering ,og gik lidt af hånd ,da man jo ikke kan komme hjem uden noget.Og det der med hende der står og fløjter hjemkald,det kan bestemt ikke være mig der menes,jeg har jo ikke fundet fuglen endnu.Så vi må træne lidt mere frem til næste prøve,og heldigvis er året jo lige begyndt. 

11. januar 2005

Så er Lotus blevet parret med Aqua.Hvalpe ventes planmæssigt ca. d.14/3.Se yderligere på hvalpesiden.

5. januar 2005

Idag startede Sandie løbetid (vi er åbenbart inde i en stime).Også hun forventes parret i løbet af de næste 10-15 dage.Se yderligere under Hvalpe .

1. januar 2005

Håber at alle er sluppet godt igennem jul og nytår,og jeg glæder mig til at se jer alle diverse steder i det nye år.

Her startede året med Lotus' løbetid  og hun forventes parret i løbet af de næste 10-15 dage.Se yderligere under Hvalpe