Sidste Nyt 2004

På denne side vil alle nyheder fra Kennel Black Amandas fremkomme

2003

23. november 2004

Så fik jeg resultatet på Disney.Det blev A på hofterne og 0 på albuerne.Hvilken lettelse at det er overstået.Samtidig fik en anden af kennelens afkom også sit resultat,BA Robin Of Sherwood,som også havde A på hofterne og 0 på albuerne.

22. november 2004 

Idag rejste den sidste tæve fra Alma's kuld så til sit nye hjem i Vordingborg,nemlig hos Marianne Schou.Vi ønsker dem held og lykke i fremtiden.

21. november 2004 

Idag var der så skue i region midstsjælland.Flere hunde fra kennelen var repræsenteret ,og klarede sig ganske fint.Bedst gik det for BA Leave Your Hat On og Anders ,som endte med at blive BIR BIS 3.Tillykke til Anders og Liva.Yderligere resultater kan ses Her.

17. november 2004

Idag var det så "store dyrelægedag " for Disney.Vi startede dagen på Amager med at han blev fotograferet på hofter og albuer.Det så heldigvis fint ud.Om eftermiddagen var der så øjenlysning i Skelby,og også her så det fint ud på Disney.Så nu venter vi bare på et brev fra Kennelklubben med det officielle resultat på hofter og albuer.

13-14. november 2004

Lørdag var det den tyske Retriever Klub som holdt udstilling.Her deltog flere hunde fra kennelen.Maureen Scott dømte de 98 tilmeldte med sikker hånd.

Søndag havde Gitte og Stanley bevæget sig til Belgien ,hvem der dømte vides ikke i skrivende stund,men det endte da med at Stanley blev bedste han.Stort tillykke til begge to herfra. 

Se også nærmere under Resultater 2004.

1. november 2004

Idag blev Yatzy og Disney undersøgt for Patella i forbindelse med den årlige vacination.De er begge fri for Patella.

24. oktober 2004

Alma's 13 hvalpe er nu vel overstået,og tingene kan mere eller mindre vende tilbage til normale tilstande.Jeg har stadig nogle hvalpe tilbage fra kombinationen ,mere info under Hvalpe.

Samtidig har der i denne måned været tre fødselsdage at fejre nemlig T-kuldet som fyldte 1 år den 7'ende,B-kuldet,heriblandt min egen gamle Blackie, som den 16'ende blev 12 år og sidst, men ikke mindst C-kuldet ,heriblandt Multich BA Count On Me ,som idag fejrer deres 11 års fødselsdag.

Stort tillykke herfra Kennel Black Amandas 

To andre BA -hunde har også været i ilden idag ,nemlig på region nordsjællands skue.Også her skal lyde et stort tillykke, da de klarede sig rigtig godt.Se yderligere under Resultater.

20. juni 2004

Så er der lidt flere opdateringer,men stadig er jeg ikke helt med .Vil forsøge at indhente det forsømte ,og skulle jeg glemme et resultat eller andet i farten må i meget gerne maile til mig.

Tak til alle hvalpekøbere som har været utrolig aktive i den seneste tid/ a speciel thanks to all my puppybuyers who as been very active with their dogs lately !!!

 

20. april 2004

Idag har Ella fået taget en blodprøve ,for at se om hun var drægtig.Det var hun!! Så hvalpe forventes nu planmæsigt d.26/5.Se yderligere under Hvalpe .

18. april 2004

Idag gjaldt det så midtsjællands c-prøve på Turebyholm.Jeg havde tilmeldt Sandie i begynderklasse ,og vi en 2.præmie denne gang .

Samtidig har kennelen fået endnu en champion,nemlig Kasmir(BA I'm On My Way),som kan føje titelen SU(u)CH til sin LUXCH også.

Et stort tillykke til Dorte og Kim med denne titel!!

Dorte og Kashmir fra Leiden i Holland hvor han blev BIR BIG4.

08. april 2004

Idag var det så B-prøve på Lungholm det gjaldt.Sandie havde stadig ikke overvundet sin frygt ved at svømme, og vi kunne derfor ikke præmieres.Men Sandie's kommende mand Moonstruck Remember The Titans kunne drage hjem med en flot 1.pr i begkl. 

05. april 2004

Idag måtte jeg sige farvel til Chilli.min gamle tæve,og vel nok det sidste fra Kennel Melody Makers.Hun nåede at blive 11 1/2 år ,men kunne ikke mere nu.Hun efterlader sig et stort tomrum ,men heldigvis også et meget lovende barnebarn efter Kevin,som jeg jo mistede i august sidste år.

Chilli 11 år

04. april 2004

Idag var det så DRK Herlufmagle.Yderligere meget flotte resultater kan ses på Resultater.

28. marts 2004

Vel hjemme igen og idag er det så B-røve på Bjergmarksgården det gælder.Lotus er desværre i løbetid ,og kan derfor ikke startes.Sandie derimod startes,men hun er ikke så glad for at gå i vand og kan derfor ikke præmieres.Jeg vælger at gennemføre prøven,og det ser faktisk helt fint ud.Så vi må på den igen. 

27. marts 2004

VDH INT Berlin er bestemt en oplevelse.Vi bliver dømt af en Harry Smith fra USA.Jeg har heldigvis kun Ella med ,som bliver 2 bedste tæve ,og får CACIB'et ,da  bedste tæve er for ung.Det er alt ialt en god dag for de hunde vi havde med i bilen,men det er ikke en dommer jeg vil rejse for en anden gang. 

25. marts 2004

Vel hjemme fra Norge efter en vellykket parring med Simon,og hyggeligt samvær med Jonna.Ella blev parret ,og skulle efter planen vente hvalpe omkring 26'ende maj.Se yderligere under Hvalpe .

Tak Jonna for at jeg fik anvende din snygge Simon!

Og så er det ellers lynpakning for imorgen går turen så til VDH INT Berlin.

23. marts 2004

Idag starter turen så til Norge.Alt imens skal Yatzy øjenlyses,og tak til mor og far for at i vil ordne det,når det nu ramler sammen med Ella's parring.Det gik fint ,og Yatzy er fri for PRA og katarakt. 

21. marts 2004

Idag var vi Malmø på SKK's internationale udstilling.Jeg havde Ella og Yatzy med ,og endte med helt pæne resultater.Yderligere kan ses under Resultater .

20. marts 2004

Så var dagen kommet, hvor årets første flatcoattræf på sjælland var planlagt.

Dagen var som sædvanlig godt tilrettelagt med træning på mange niveauer og så selvfølgelig meget snak flatcoatfolk imellem.Disney og jeg deltog på holdet ,hvor hundene ikke havde taget brugsprøve endnu.Vi blev kyndigt trænet af Hanne og Hanne.

Kennel Black Amandas var repræsenteret af  følgende hunde ;

 

Senere på dagen blev der også demonstreret trimning af Helle fra Starworkers samt undertegnede. Her havde gamle Falcon (Black Amandas Count On Me) fundet vej til trimmebordet og fik ordnet sin løvemanke og han ser nu helt tilfreds ud med sin nye frisure.

Vejret viste sig også fra den gode side. Det startede dog med lidt hård blæst, men det stilnede hurtigt af. Af og til viste solen sig også fra den gavmilde side.

Vi havde en rigtig hyggelig dag ,med mange gode input ,og opfordrer hermed alle til at deltage på disse træf.

Lidt stemningsbilleder fra dagen

 

Samling ved bilerne inden træffet

 

Lidt flere hunde

 

Hvalpeholdet

 

Woody og Helle får en enkeltmarkering

 

Og så er det ellers bare om at komme hjem.

 

Begynderklasseholde 1 

 

 

 

 

Falcon's søn Tino med fører Jørgen P.

 

 

 

17. marts 2004

Ella var idag til øjenundersøgelse.Hun fik påvist forrest y-søms katarakt,som er arveligt,men ikke får nogen betydning for hunden.Man skal dog blot være opmærksom på at vælge en avlspartner ,som er fri,og det er Simon .Så nu er vi klar til tage afsted.

14. marts 2004

Idag var det så årets første B-prøve det gjaldt.Sandie var desværre i løbetid ,så hun kunne ikke startes.Lotus derimod havde jeg valgt at starte i åbenkl.Det gik rigtig godt på den enkelte vandmarkering man startede med ,men så stoppede festen også.Man skulle dreje sig rundt ,og så fik man en dobbelt markering op af en skrænt.Hvad gjorde hunden??? Hun drønede ud i vandet og blev der......... så valgte føreren at stoppe :-(((((

12. marts 2004

Idag startede Ella løbetid ,og vi planlægger at tage til Norge om ca .10-11 dage for at mødes med Simon ( Almanza Far Og Flyg) ,som just i disse dage har været på Crufts i England ,og der lykkedes at blive Bedste Han 2.

 Stort tillykke til Jonna og Simon med denne bedrift!!! 

Simon og Jonna på Crufts 2004

9. marts 2004

I torsdags startede vi vores tur til Graz ,Østrig.Fem hunde ,hvoraf en var den 12 årige Amerikanske Cockerspaniel Mikey,Helle og jeg,så der var pænt fyldt op i bilen.Mikey skulle til sin ejer Laurent Pichard i Schweitz,og blev afhentet i Graz af et par tyske damer ,som skulle sørge for hans videre rejse til Scweitz.Det gik rigtig godt med os og de fem hunde på hotel,og det virkede nærmest som om at Mikey altid havde været sammen med "de store sorte".Vi kørte gennem det smukkeste,sneklædte bjerg/alpelandskab man kan tænke sig,og hundene morede sig fuldt ud i sneen under de utallige lufteture.

Mikey

I Østrig havde min hvalpekøber Bernhard sørget for et værelse på Gasthof Lindenhof i hans hjemby.Det var ganske tæt på Graz,og så var det dejligt med en stedkendt guide.Det betød at turen til udstillingen om morgenen forløb helt uden problemer.

Udstillingen med 37 anmeldte flatter gik rigtig godt ,og for Kennel Black Amandas endte det med, at Ella blev bedste tæve med CACIB.Samtlige hunde vi havde med vandt deres klasser ,og  Helle endte med at blive BIS3 med sin hanhund JWW02 Moonstruck Daredevil.Da dagen var omme havde vi høstet ikke færre end 11 pokaler.Det var en rigtig hyggelig dag ,hvor man fik snakket med mange bekendte ,samt hvalpekøbere fra de egne.

Så startede vi hjemad igen,og det gik fint,da vi kunne leve højt på dagens resultater .Det føltes lidt tomt uden den lille Mikey,men samtidig var der lidt mere plads at rode på i bilen.Indcheckning på et motorvejs hotel med hundene,og så snuppede vi den sidste bid søndag, hvor vi var hjemme omkring kl.19.00.

Samtidig søndag var en af kennelens hunde i ilden i Holland .Det blev til en andenplads i chkl.Tillykke til Dorte og Kim med Kashmir's placering!!!

12. februar 2004

I weekenden gik turen så til Motala i Sverige.Jeg havde kun Ella med ,så det var ren ferie.Resultat kan ses på Resultater .

Marco har også fundet et nyt hjem ,nemlig hos Kennel Of Silkmans Castle i Tyskland.Han vil være delejet med mig ,og vil stå til rådighed for egnede tæver der.

2. februar 2004

Så blev der endelig tid til at skrive her.Året er i fuld gang  med diverse aktiviteter og resultaterne kan ses på  Resultater  .

De to sidste weekender har der været skue/udstilling med flere Black Amandas hunde repræsenteret dog med blandede resultater ,da det jo er forskellige dommeres mening/syn på hundene disse dage.Fra sidste weekend kan dog nævnes BA Robin Of Sherwood som blev BIR BIS3 hvalp og denne weekends skue gjorde BA Tell Me No Lie sig bemærket med at blive BIM baby.I Eindhoven ,Holland lykkedes det CH BA I'm On My Way at blive BIR BIG2.

Et stort tillykke Helle og Woody,familien Kvist med Twister ,samt Dorte og Kim med Kashmir!!!!

Twister BIM Baby

I året der gik på hæld var jeg travlt optaget af mine hvalpe.Dette bar hjemmesiden meget præg af. Sandies kuld med Falcon(CH BA Count On Me) ,som er nok absolut sidste kuld efter denne han er godt igang hos deres nye familier,og jeg håber selvfølgelig at kunne følge så mange af dem som muligt.Lotus' kuld med Kevin(CH BA Gambler Man),som jeg desværre mistede, da hvalpene var 4 uger gamle.Her beholdt jeg en han for at få noget selv efter Kevin,og har stadig yderligere en han herfra ,som jeg håber jeg finder en køber til snarest.Se yderligere under Hvalpe . Jeg vil gerne her også takke Kennel Flatworkers for at have taget BA Scooby Doo (Purdy) under deres vinger til han blev solgt.Endelig var der Alma's kuld med Even (CH Caci's Hell Of A Lot),som efter megen planlægning endelig kunne rejse til deres nye hjem.7 ud af de 10 hvalpe skulle nemlig udenlands ,så det skulle virkelig planlægges.

Tak til Elin for at jeg fik anvende Even!

 

Efteråret var også hvor Yatzy(BA Question Of Style) blev underkastet den helt store undersøgelse HD+AA.Dette gik dog fint da resultatet blev A og 0.

Aktiviteter var der mange af ,og jeg vil forsøge at opdatere resultatsiden 2003 efterhånden.Der var rigtig mange gode resultater,og jeg vil gerne sige tak til de ,som var aktive med deres Black Amandas hund.