Sidste Nyt

På denne side vil alle nyheder fra Kennel Black Amandas fremkomme

14. oktober 2003

Alma og børn har det stadig fint,dog overlevede den ene tæve ikke de første dage ,så nu er der 11 hvalpe.Der er stadig 2 sorte hanner og 1 brun tæve som ikke er reserveret.Skulle du være interesseret i en af dem findes nærmere informationer under Hvalpe ,og du er også velkommen til at ringe og få en snak. 

9. oktober 2003

Ja ,så nåede jeg endelig til hjemmesiden (Rinnie-jeg nåede det vist lige inden 2 mdr.,hva'???).Men jeg er jo realistisk nok til at indse, at jeg ikke når det hele idag.Men siden vil løbende blive opdateret med de ting der er sket siden først i august.Skulle jeg glemme nogen eller noget i farten må i gerne sende en reminder,da jeg jo løbende er blevet informeret fra mine aktive hvalpekøbere med sidste nye bedrifter.

På hjemmefronten er der også sket meget.Jeg fandt endelig et hjem til den sidste af Sandie's hvalpe.Fra Lotus's kuld er der stadig enkelte hanner tilbage ,mere kan ses under Hvalpe .

Endelig fik Alma sine hvalpe.Det klarede hun i fin stil fra kl.5.30 til kl.10.30 tirsdag d.7 oktober.Mor og alle børnene har det fint.Mere kan ses om dette kuld under Hvalpe .

10. august 2003

Alma er nu endelig parret færdig og jeg har idag været i Norge at hente hende hjem igen. 
Hun syntes at Even var en rigtig charmetrold og parringen gik som den skulle.

Alma skal føde ca. d. 7/10-03 - reservationer modtages stadig til dette kuld.

3. august 2003

Hjemmesiden har i nogen tid været uden opdateringer da jeg ikke syntes at kunne overskue det. Ud over 2 kuld hvalpe, som i sig selv giver meget arbejde har jeg desværre mistet Kevin i en alder af kun 6 1/2 år.

Natten til d. 3. august fik Kevin det pludselig meget dårligt og blot få timer senere døde han. Han døde af mere eller mindre uforklarlige årsager og han er allerede stærkt savnet af os alle sammen. 

13.juli 2003

Lotus fødte sine hvalpe idag.Mor og børn har det fint oven på strabadserne.Nærmere informationer findes under  Hvalpe ,hvor du også kan se billeder af de små.Det er stadig muligt at reservere hvalp efter denne kombination.

5-6.juli 2003

Weekenden på Bornholm blev meget vellykket.På markprøven gik Alma det bedste hun hidtil har præsteret,men kunne dog ikke p.g.a. en masse småfejl præmieres.På udstillingen lykkedes det Alma at få det sidste cert og dermed blive fuldcertet.Hun endte som BIK3 og Ella blev BIK2.Tak til 2xHelle og mor for en rigtig hyggelig pigetur!!!

Herhjemme gik ikke alt som beregnet, da Sandie nemlig gik i gang med at føde søndag morgen.Heldigvis var hun i fars kyndige hænder og fødslen gik godt.Billeder af  hvalpene vil snart være at finde på hjemmesiden. 

3.juli 2003

Så nærmer den årlige tur til Bornholm sig.Det bliver markprøve om lørdagen og udstilling om søndagen.Så må vi se, hvordan det så går!!

14.juni 2003

Imens det lykkedes Ella og jeg at erobre det sidste cert på DKK's udstilling i Hillerød havde Gitte og Stanley en fantastisk dag i Fjellerup.Det lykkedes dem nemlig at blive BIR BIS2 på DRK's skue og samme dag bestod de også brugsprøven! Godt kæmpet Gitte!!

Stort tillykke til Gitte og Stanley!!

7.juni 2003

Idag blev Kevin igen far ,nemlig i Tyskland hos kennel Of Silkman's Castle,hvor der kom 4 hanner og 5 tæver.Cerea ønskes tillykke med det flotte kuld! Yderligere under Hvalpe.

6.juni 2003

Idag var jeg ved dyrlægen, og fik konstateret at begge mine tæver er drægtige.Hvalpe ventes derfor primo juli.Yderligere under Hvalpe.

2.juni 2003

"Home-Sweet-Home" kan man næsten tænke efter godt og vel 1600 km lange tur til Tyskland og Holland.

Vores lange tur startede torsdag morgen, hvor reservationen til færgen lød på kl. 10.15. Efter handling af lidt mad og andre forsyninger gik turen ellers rask afsted til Hotel Prodomo i Dortmund. Her ankom vi Helle, Helle, Per ,Mor Lis og jeg selv) ved 18-tiden og fik så luftet og fodret hundene, hvorefter vi selv blev "fodret" af på den nærliggende restaurant. 

Næste morgen ringede uret kl. 04.00 og så var ellers med at komme igang. Alt var klappet og klart og vi begav os dernæst til Westfalenhallen kl. 05.30 for at være sikre os at vi var i god tid og samtidig undgå den værste morgentrafik.

Bedømmelserne begyndte, som planmæssigt kl. 8.30 og til vores store forundring forgik bedømmelserne ikke kun i 2 ringe, men i 3. 

Resultaterne for mit vedkommende var ikke noget at råbe hurra for, men de fire som vandt titlerne fortjente helt klart at vinde.I ønskes tillykke med titlerne alle sammen!!!

Og så vil jeg sige tak til Christina+ Bjørn, Tina+Mikael ,Jan+Mona og Annika +mand for hyggeligt samvær, som vanligt og ikke mindst til Helle, Per, Helle og mor. 

Lørdag formiddag kørte vi så fra Hotel Prodomo mod Holland. Vi skulle søndag deltage på Flatcoated Retriever Clubshow, hvor der ialt var tilmeldt 320 flatcoats.

Efter en god nats søvn i vores telte startede morgenen med fuld solskin og dejligt vejr. Vi begav os til ringene (6 ialt) og så begyndte en ellers meget lang og varm dag med masser af flatcoats at se på.

Mit bedste resultat opnåede Ella da hun blev nr.3 ud af 48 i åbenkl.,hvilket må siges at være ganske godt.Yderligere resultater kan ses under Resultater.

Heldigvis viste søster Helle det danske flag ved at blive BIR-hvalp med Starworkers Double Trouble og endelig Bir med Multich Moonstruck Jelly Baby.

25.maj 2003

De sidste weekenders resultater har været fantastiske.Nærmere om det kan ses på resultatsiden.Jeg vil gerne sige tak til mine hvalpekøbere for den store entusiasme de lægger for dagen.Det er bare flot!!!! Samtidig vil jeg også gerne takke dem som har været med til at få hele til at klappe ,når tiden er knap.Det havde ikke gået uden jer.

17.maj 2003

Idag blev Black Amandas I'm On My Way BIR og BÌS2 på Belgisk Retriever Klubs udstilling i Tienen.

Kæmpe tillykke til Dorte og Kim !!!

10.maj 2003

Idag var det så FDA udstilling i Stepping.Her opnåede Black Amandas Gift Of Life sit sidste cert.Stort tillykke til Helle og Donna!! Yderligere resultater findes på resultatsiden.

Samtidig blev Lotus parret med Kevin.Hvalpe ventes derfor d.12/7-03.Yderligere under Hvalpe.

7.maj 2003

Idag fik jeg besked fra Cerea,Kennel Of Silkman's Castle,i Tyskland om at hendes tæve Elding er drægtig.Yderligere informationer under Hvalpe.

4.maj 2003

Idag var det så DKK INT udstilling i Helsingør.Det lykkedes Lotus at få sit andet cert og blive BIK2 ,og da BIK-tæven er INTCH fik Lotus ved samme lejlighed også CACIB.Yatzy blev BIR-hvalp og blev da også pillet ud blandt de 8 bedste hvalpe i BIS-finalen,men så voksede træerne ikke længere ind i himlen.Yderligere resultater kan ses under Resultater.

2.maj 2003

Idag blev Sandie parret med Multich Black Amandas Count On Me.Hvalpe ventes derfor d.5/7-03.Nærmere oplysninger under Hvalpe .

1.maj 2003

Idag kom Lotus så også i løbetid.Hun forventes parret i den nærmeste fremtid.

26.april 2003

Ella fik idag sit første cert ,nemlig på flat arrangementet,og sidst men ikke mindst endte hun med at blive BIR også.Yderligere resultater fra denne dag kan ses på resultatsiden.

24.april 2003

Idag nedkom Muppet hos Kennel Wagging Tails i Holland.Det blev til 6 hanner og 1 tæve.Mor og børn har det fint.Nærmere informationer under Hvalpe.

22.april 2003

Sandie kom i løbetid idag og forventes parret i nærmeste fremtid.

 

17.april 2003

Jeg vil gerne ønske alle venner ,bekendte og hvalpekøbere en rigtig god påske.

12.april 2003

Elding er idag taget hjem efter at være blevet parret færdig med Kevin.

7.april 2003

Elding(A Number Thirteen Of Silkman's Castle) gæster i disse dage kennelen for at blive parret med Kevin.Hvalpe ventes derfor d.9/6-03.Yderligere oplysninger findes under Hvalpe .

30.marts 2003

Idag deltog Yatzy og jeg i det meget veltilrettelagte træningstræf ved Sorø.Vi var på hvalpe/begynder-holdet,hvilket passede fint med Yatzy's færdigheder på nuværende tidspunkt.Tak til Tanja for et rigtig godt arrangement!!

Samtidig ønsker jeg tillykke til alle de Black Amandas hunde, som har været afsted til div. arrangementer rundt om i Europa. 

Specielt et stort tillykke til Dorte og Kim i Belgien med Black Amandas I'm On My Way ,som blev BOB i Luxembourg og dermed LUXCH.

8.marts 2003

Så er vi kommet hjem fra"The ultimative dogshow" Crufts 2003.Det er det største jeg nogensinde har været med til.455 tilmeldte i racen,super selskab af Moonstruck selskabet,samt Annika fra Kennel Don's(welsh spaniels) og masser at kigge på.Moonstruck Daredevil fik en flot 3.plads af 25 i klassen og BIR og BIM gik til henholdsvis Ch Inkwells Named Shadow og Ch Moonstruck Negative.Sidst men ikke mindst gik Shadow hen og blev BIG Gundog,så Sverige må siges at have sat et flag i England.

KÆMPE TILLYKKE TIL SUSANNE OG SHADOW!! 

Og tusind tak til Christina,Björn,Carina,Web-Carina,Mona,Lisa,Annika og Helle for trevligt selskab i disse dage!!!

 

Rejseselskabet Crufts 2003

 

 

 

 

 

     BIM og BIR

3.marts 2003

Igår tog Muppet så hjem til Holland igen efter at være blevet parret med Kevin.Hvalpene ventes med spænding i april.

Derudover planeres og pakkes der til den nært forestående tur til Crufts i England.Vi glæder os meget til denne store oplevelse, sammen med vores venner fra Kennel Moonstruck. 

 

17.februar 2003

I disse dage gæster Muppet (CH Wagging Tails Valderama) kennelen for at blive parret med Kevin.Der forventes at komme hvalpe d.23/4-03.For yderligere informationer se under Hvalpe.

10.februar 2003

Har idag endelig modtaget svar fra Amerika vedr. farvetests jeg lavede på Kevin og Alma.Kevin er type BBEE,altså bærer hverken leverfarvet eller gult.Alma er type bbEE,altså bærer ikke gult. 

9.februar 2003

Så er vores rejse til Cruft i England en realitet. Vi har i fredags bestilt flybilletter til England og afrejsen er nu fastlagt til d. 5/3-03 kl. 10.40.

Vi ser frem til en rigtig hyggelig tur sammen med Kennel Moonstruck,og til endelig at opleve Cruft . 

2.februar 2003

Idag havde jeg æren af at dømme Flatcoats på DRK's skue i Steestrup.Det var sjovt for engangs skyld, at stå på den anden side af bordet.Der var 28 tilmeldte og BIR BIS3-baby blev Govan Dango,BIR BIS3-hvalp blev Flatterhaft Agnetha Fältskog og BIR BIS senior blev Diana.Sidst men ikke mindst blev Govan Chik-Charli BIR BIS og Starworkers Beginning Of The Story BIM.

21.januar 2003

Vi har idag været i Tyskland for at Cerea's hvalpe med Kevin.Det blev en lang og hyggelig dag med masser af snak og hygge.Hvalpene så fine ud,og det bliver sjovt at følge dem  senere.

29.december 2002

Jeg vil hermed gerne benytte denne lejlighed til at sige godt nytår til alle jeg kender eller har været i kontakt med i løbet af det forgangne år.Samtidig vil jeg også gerne takke de hvalpekøbere, som har deltaget aktivt med deres Black Amandas -hunde rundt om i landet til diverse aktiviter.Og selvfølgelig en speciel tak til de som har hjulpet mig med at kunne stille min opdrætsklasse ,så mange gange som muligt.Det gav pote !!! Mange tak skal i have.

Desværre har det vist sig at Sandie ikke er med hvalpe denne gang.Kombinationen vil derfor blive forsøgt ved næste løbetid medio 2003. 

1.december 2002

Idag var vi DRK's juleudstilling i Næstved.For tredje gang lykkedes det kennelen at erobre titlen "Årets opdrætter i DRK".Ellers var det en dag med blandede resultater.Nærmere detaljer på "resultatsiden".

Samtidig fik jeg den gode nyhed at Cerea's tæve i Tyskland havde fået 11 hvalpe.Nærmere oplysninger findes på Hvalpe-siden.

12.november 2002

Idag rejste Qualie( Black Amandas Quality Of Denmark) så til Japan.Det forløb uden problemer,selvom jeg var lidt betænkelig ,da jeg afleverede ham i lufthavnenJeg kan varmt anbefale at bruge SAS Cargo til det formål.Linket kan findes på min side med links.

Jeg har efterfølgende fået mail fra Mrs.Furuhata ,at Qualie er ankommet i god behold.Han starter sit liv i Japan med 14 dage i karantæne,heldigvis med besøgstid,og derefter bliver han sluppet fri.Mrs.Furuhata ønskes held og lykke med den lille ny!!   

28.oktober 2002

Jeg fik idag mail fra Cerea, om at Alina er drægtig.Hvalpe forventes 3/12-02.Nærmere oplysinger på Hvalpe-siden.

21.oktober 2002

Så nåede vi endelig hjem igen efter en fantastisk weekend.

Sandie  blev her til aften parret første gang med Falcon.Hvalpe forventes ca. d.23/12-02.Nærmere oplysinger findes på Hvalpe-siden.

16.oktober 2002

Imorgen tidlig drager vi så afsted først til Dortmund i Tyskland på udstilling.Herfra kører vi så videre til en dobbelt-udstilling i Lausanne i Schweitz.Det bliver en hård tur ,men også spændende.Resultater vil være at finde på "resultatsiden" ,så snart vi er hjemme igen.

11.oktober 2002

Sandie kom i løbetid idag.Hun forventes parret med Multich Black Amandas Count On Me .Nærmere oplysinger om denne kombination,som er prøvet før med stor succes,kan findes på siden "hvalpe".

7.oktober 2002

Cerea's tæve er nu færdigparret og Cerea er her for at hente sin tæve.

Jeg var her til aften på besøg på Kennel Govan for at kigge på hvalpe efter Multich Black Amandas Count On Me.Der var flere rigtig gode hvalpe ud af de 13.Dem glæder jeg mig meget til at følge fremover.Der er stadig 2 hanner tilbage ,så leder du efter hvalp så kontakt c.helle@wanadoo.dk

1.oktober 2002

Kevin har idag parret Big Gylfi's No.6 Of Silkman's Castle.Tæven tilhører Cerea Seidemann i Tyskland.Er du intereseret i en hvalp fra denne kombination kan Cerea kontaktes på of-silkmans-castle@onlinehome.de

28-29.september 2002

Så rejste de fleste af Minka's hvalpe,dog med undtagelse Queen Of Denmark og Quality Of Denmark,der venter på at rejse til henholdsvis Frankrig og Japan.Tilbage er selvfølgelig også min egen nye hanhund       "Yatzy",som vil være at finde på siden "Kennelens Hunde" inden længe.

22.september 2002

Idag var vi på DRK's udstilling i Køge.Det regnede kraftigt hele dagen,hvilket ødelagde det lidt.Det blev dog opvejet af at B.A.Gift Of Life gik hen og fik sit andet cert ,blev BIR og tilsidst også BIS.

STORT TILLYKKE TIL HELLE OG DONNA!!!!

14.september 2002

Lotus fik idag de sidste tyske certer og er dermed VDHCH DCHKLB.Se yderligere under resultater.

7.september 2002

Idag er den sidste af Ella's hvalpe rejst til sit nye hjem i Luxembourg

Samtidig har B.A. Last Man Standing indtaget Tjekkiet ved at blive BOB.Jeg venter i skrivende stund resultat fra evt. gruppeplacering.Foreløbig tillykke til Gitte og Stanley!!! Se yderligere resultat på siden " Resultater".

6. september 2002

Jeg var idag inde og se Kevin's hvalpe hos Ole og Merete.Det var en fornøjelse.Det var meget ensartede,knoglestærke  hvalpe med pæne hoveder og øjenfarve.Der er stadig 1 han og 1 tæve tilbage,så er du interesseret i en god hvalp kan du få yderligere informationer på min hvalpeside eller kontakte Ole og Merete på oma@c.dk

31. august 2002

Idag rejste den ene af Ella's hvalpe ,til dens nye hjem i Hamburg.

20. august 2002

Idag deltog vi i den af Flatcoats Sundhedsudvalg arrangerede undersøgelse for kuglehjerte på Landbohøjskolen.Det var meget spændende.

16. august 2002

Da der desværre har været flere tilfælde af kopiering fra disse sider eller dele heraf gør jeg hermed opmærksom på at alle billeder, animationer og tekst tilhører Kennel Black Amandas.

For interesserede er jeg naturligvis behjælpelig med links til diverse sider.

5. august 2002

Natten til igår født Minka 10 hvalpe, 4 hanner og 6 tæver. Hvalpenes vægt ligger alle mellem 350 og 500 gram og de ser fine og stærke ud alle sammen.

En del af hvalpene er allerede reserveret, men skulle du være interesseret i at høre nærmere om denne spændende kombination, så mail gerne på blackamandas@mail.dk eller ring på tlf. 55 45 45 39.

Yderligere oplysninger kan også fås ved at kikke under "Hvalpe"

Du kan også se den stolte far ved at klikke på https://www.starworkers.dk/falcon.htm

29.juli 2002

Så rejste de fleste af Ella hvalpe.Der er stadig 2 sorte han-hvalpe fra denne kombination.Nærmere information findes på hvalpesiden.

Minka har stadig ikke tænkt sig at føde.

20.juli 2002

Kevin blev idag far til et flot kuld på 9 stk. ,3 hanner og 6 tæver.Nærmere oplysninger om kuldet findes på hvalpesiden.

Der er nu kun en uge til Minka skal føde.Hun er rund og tyk at se på. 

1.juli 2002

Solo fik igår et nyt hjem hos en jæger i Skovlunde.Han befandt sig med det samme godt i sit nye miljø.

Minka er meget sandsynligt drægtig.Hun har nu i en uge været meget fintspisende,hvilket passer med forløbet af tidligere drægtighed.

8.juni 2002

Minka fik idag sine sidste tyske certifikater ,og blev dermed tysk dobbeltchampion.Yderligere resultater findes på resultatsiden.

3.juni 2002

Ella fik langt om længe sine hvalpe.Et lille,men pænt kuld.Desværre var der ikke så mange leverfarvede,men man skal jo heller ikke overdrive.Fødslen gik godt og hvalpene er  store.Mor og børn har det fint.Oplysinger om kuldet findes på hvalpesiden. 

31.maj 2002

Idag gæstede hundefotograf og udstillingsdommer David Dalton kennelen.

Vi fik en god eftermiddag, hvor vi kikkede på hunde og ikke mindst fik snakket en masse om Flatcoated Retriever i Europa.

Thank you David Dalton  for a very pleasant afternoon.

 

28.maj 2002

Minka er blevet parret idag med Falcon.Oplysninger findes på hvalpesiden ang. dette kuld.

Ella's kasse er gjort klar,så nu må det meget gerne ske.

Kevin er blevet øjenlyst idag ,ingen tegn på arvelige øjenlidelser.

20.maj 2002

Ella har nu en stor tyk mave.Hun stortrives med at være drægtig ,og jeg glæder mig meget til at hun føder.

Minka er idag kommet i løbetid,og skal så parres med Multich Black Amandas Count On Me.Denne kombination har jeg lavet før med stor succes,og skal selv beholde en han fra dette kuld.Kuldet vil være at finde på hvalpesiden en af de nærmeste dage.

18. maj 2002

Kevin har idag parret Black Amandas I Wonder Why.Nærmere oplysninger om denne kombination vil være at finde på hvalpesiden inden længe.

27.marts 2002

Ella er idag blevet parret med Java.

18.marts 2002

Ella er idag kommet i løbetid.Hun skal parres med Java,der er leverfarvet.Dette bliver kennelens første kuld med leverfarvede hvalpe, og jeg glæder mig meget.Mere information kan fås på siden med hvalpe.

 

Retur til Velkommen